FysioDelft bestaat uit de therapeuten Richard Oostdam en Hanneke Naaborg.

BIG registratienummer 99057441204  

Binnen het genootschap Fysiotherapie wordt een actief beleid gevoerd voor bij- en nascholing.  Eerdere nascholing bestond o.a. uit de cursus Hydrotherapie (methode Halliwick) , prothesetraining bij beenamputaties, valpreventie bij ouderen, training van uithouding en kracht bij ouderen. Daarnaast  ben ik in het bezit van certificaten BHV (BedrijfsHulpVerlening), EHBO, Reanimatie, AED. 
Jaarlijks worden de certificaten dmv herhaling / training gecontroleerd. 

Richard

Mijn hobby is hardlopen. Verschillende evenementen zoals de Droomtijdloop (21 Km) in 2006, Bruggenloop Rotterdam (15 Km), Marathon van Rotterdam in 2008 en de RoPaRun in 2007, 2008 en 2009 heb ik volbracht. In 2009 heb ik de “Dam tot Dam-loop” (16 Km) en de 7-Heuvelenloop gelopen.  

Jaarlijks zet ik mij in voor de landelijke vereniging “de Zonnebloem” door als vrijwilliger mee te gaan in de functie van fysiotherapeut tijdens de vaarvakantie op het aangepaste hotelschip van de Zonnebloem. 

Hanneke

BIG registratienummer 29035144004

Mijn Naam is Hanneke Naaborg, fysiotherapeut sinds 1982. Na mijn opleiding heb ik gewerkt in particuliere praktijken te Renkum, Den Haag en Rijswijk. Daarnaast heb ik gewerkt in verpleeghuizen te Wageningen en Den Haag.

Mijn interessegebied is breed. Naast de opleiding tot manueel therapeut heb ik nascholingen gevolgd in diverse richtingen: zwangerschapseducatie, oefenmethode Bugnet, NLP, pijn en dysfunctie van het kaakgewricht, diverse modulen sportfysiotherapie, krachttraining in de topsport en kinesiotaping.

Als fysiotherapeut ben ik diverse keren actief geweest bij de triatlon in Almere en de RoPaRun 2013.
Op vrijdag ben ik in de praktijk aanwezig.